Antipasto sammensætter festmenuer til alle slags fester - kontakt os for forslag.

see picture-see picture see picturesee picture see picture-
 
FORRET
  • Salmone alla Tartara – Laksetartar med rygeost og lime
  • Carpaccio originale - Marineret oksekød serveret m/ rucolasalat, parmesanost i flager og citronolie
  • Bruschetta classica - Ristet ciabattabrød med tomat, hvidløg og basilikum

HOVEDRET

  • Vitello al Timo – rosastegt kalveculotte med Sformatino –italiensk ærter – kartoffelsouflé see picture
  • Caponata-italiensk grøntsager ratatouille og Timiansovs see picture

    Det hele serveres med stenbagt ciabattabrød ,crostini og basilikumpesto.

OST & DESSERT

  • Formaggi misti – udvalg af italienske oste med oliven og frisk frugt
  • Coppa Casanova – dessert med Amaretti biscotti , chokolade og mascarponecreme.

Vejledning til anretning og servering af vores menu - PDF
Vejledning til anretning og servering af vores menu - WORD


Pris for hele menuen pr. pers. Kr. 325,00
PrisPris for hovedret og dessert pr. pers. kr. 265,00 for forret og hovedret pr. pers. kr. 255


Husk natmaden !


10% rabat på Antipastos supper
Se under Tilkøb

Antipasto udbringer ikke den 31.12.
Maden skal afhentes d. 31.12 senest kl. 15.00
Ved bestilling inden d. 24.12 gives 5% i rabat

.: BESTIL :.