|
|
Antipasto sammensætter festmenuer til alle slags fester - kontakt os for forslag.
|
- - |
|
FORRET
- Salmone alla Tartara – Laksetartar med rygeost og lime
- Carpaccio originale - Marineret oksekød serveret m/ rucolasalat, parmesanost i flager og citronolie
- Bruschetta classica - Ristet ciabattabrød med tomat, hvidløg og basilikum
HOVEDRET
- Vitello al Timo – rosastegt kalveculotte med Sformatino –italiensk ærter – kartoffelsouflé
- Caponata-italiensk grøntsager ratatouille og Timiansovs
Det hele serveres med stenbagt ciabattabrød ,crostini og basilikumpesto.
OST & DESSERT
- Formaggi misti – udvalg af italienske oste med oliven og frisk frugt
- Coppa Casanova – dessert med Amaretti biscotti , chokolade og mascarponecreme.
Vejledning til anretning og servering af vores menu - PDF
Vejledning til anretning og servering af vores menu - WORD
|
Pris for hele menuen pr. pers. Kr. 325,00
PrisPris for hovedret og dessert pr. pers. kr. 265,00 for forret og hovedret pr. pers. kr. 255
|
|
Husk natmaden !
|
|
10% rabat på Antipastos supper
Se under Tilkøb
Antipasto udbringer ikke den 31.12.
Maden skal afhentes d. 31.12 senest kl. 15.00
Ved bestilling inden d. 24.12 gives 5% i rabat |
|
|
|