|
|
Antipasto sammensætter festmenuer til alle slags fester - kontakt os for forslag.
Se også:
> FESTMENU
> KONFIRMATIONSMENU
|
FORRET
- Salmone alla Tartara – Laksetartar med rygeost og lime
- Gamberoni Marco Polo - marinerede kæmperejer med hvidløg, lime, ingefær, let chili og persille
- Lonzino – Luftørret og letrøget filet med syltede skovsvampe
- Bruschetta classica - ristet ciabattabrød med tomat, hvidløg og baslikum
HOVEDRET
- Lasagne bolognese
- Rosmarinskinke med marinerede grillede grøntsager
- Petto d’anatra – Rosastegt andebryst med rosiner, balsamico og glaserede rødløg
- Insalata 4 Stagioni - de 4 årstider salater, 2 slags
Det hele serveres med stenbagt Ciabattabrød ,crostini, grissini og Basilikum pesto
OST & DESSERT
- Formaggi misti – udvalg af italienske oste med oliven og
- Tropea rød løg/rosinkompot
- Torte e Frutta fresca – udvalg af Italienske kager og friskskåret frugt
|
Pris pr. pers. Kr. 225,00 |
|
Pris inkl. ost og dessert kr. 265,00 |
|
Levering kr. 125,- |
|
|
FORRET
- Salmone alla Tartara – Laksetartar med rygeost og lime
- Polenta e Aringa – røget sild serveret med ristet polenta, citronolie, syltede rødløg og grillede peberfrugter
- Cozze gratinate - Gratinerede blåmuslinger
- Lonzino – Luftørret og letrøget filet med syltede skovsvampe
- Bruschetta classica - ristet ciababatta brød med tomat, hvidløg og baslikum
HOVEDRET
- Rosmarin skinke med marinerede grillede grøntsager
- Petto d’anatra – Rosa stegt andebryst med rosiner, balsamico og glaserede rødløg
- Porchetta - Grillstegt pattegris m/ hvidløg og fennikel
- Italiensk kartoffelsalat med Tropea rødløg og persille
- Insalata 4 Stagioni - de 4 årstider salater, 2 slags
Det hele serveres med stenbagt Ciabattabrød, crostini, grissini og Basilikum pesto
OST & DESSERT
- Formaggi misti – udvalg af italienske oste med oliven og
- Tropea rød løg/rosinkompot
- Torte e Frutta fresca – udvalg af Italienske kager og friskskåret frugt
|
Pris pr. pers. Kr. 255,00 |
|
Pris inkl. ost og dessert kr. 295,00 |
|
Levering kr. 125,- |
|
|
FORRET
- Salmone alla Tartara – Laksetartar med rygeost og lime
- Polenta e Aringa – røget sild serveret med ristet polenta, citronolie ,syltede rødløg og grillede peberfrugter
- Baccalá – Venetiansk torskemousse
- Lonzino – Luftørret og letrøget filet med syltede skovsvampe
- Bruschetta classica - ristet ciababattabrød med tomat, hvidløg og baslikum
HOVEDRET
- Lasagne bolognese
- Rosmarin skinke med marinerede grillede grøntsager
- Fesa Marinata - marineret oksekød m/ vinaigrette af olivenolie og krydderurter
- Italiensk kartoffelsalat med Tropea rødløg og persille
- Petto d’anatra – Rosastegt andebryst med rosiner, balsamico og glaserede rødløg
- Insalata 4 Stagioni - de 4 årstider salater, 2 slags
Det hele serveres med stenbagt Ciabattabrød, crostini, grissini og Basilikum pesto
OST & DESSERT
- Formaggi misti – udvalg af italienske oste med oliven og
- Tropea rød løg/rosinkompot
- Italiensk is
- Friskskåret frugt
|
Pris pr. pers. Kr. 275,00 |
|
Pris inkl. ost og dessert kr. 315,00 |
|
Levering kr. 125,- |
|
|
FORRET
- Strudel di salmone e ricotta col pesto – Lakseroulade med ricottaost og pesto
- Polenta e Aringa – røget sild serveret med ristet polenta, citronolie, syltede rødløg og grillede peberfrugter
- Gamberoni Marco Polo - marinerede kæmperejer med hvidløg, lime, ingefær, let chili og persille
- Trentino – røget skinke med artiskokker
- Bruschetta classica - ristet ciababatta brød med tomat, hvidløg og basilikum
HOVEDRET
- Tortellini Mamma Rosa - pasta med kødfyld serveret med ost-, fløde-tomatsovs og salvie
- Agnello alla Umbra - Lammeragout i tomatsovs, krydderurter og oliven
- Porchetta - Grillstegt pattegris m/ hvidløg og fennikel
- Italiensk kartoffelsalat med Tropea rødløg og persille
- Petto d’anatra – Rosastegt andebryst med rosiner, balsamico og glaserede rødløg
- Insalata 4 Stagioni - de 4 årstider salater, 2 slags
Det hele serveres med stenbagt Ciabattabrød, crostini, grissini og Basilikum pesto
OST & DESSERT
- Formaggi misti – udvalg af italienske oste med oliven og
- Tropea rød løg/rosinkompot
- Torte e Frutta fresca – udvalg af Italienske kager og friskskåret frugt
|
Pris pr. pers. Kr. 295,00 |
|
Pris inkl. ost og dessert kr. 335,00 |
|
Levering kr. 125,- |
|
Se også:
> FESTMENU
> KONFIRMATIONSMENU
|
|