Antipasto sammensætter festmenuer til alle slags fester - kontakt os for forslag.

Se også:
> FESTMENU
> JULEMENU

see picture

FORRET
  • Gamberoni Marco Polo - marinerede kæmperejer med hvidløg, lime, ingefær, let chili og persille
  • Parma skinke
  • Italiensk salami
  • Carpaccio di Bresaola- Lufttørret okseinderlår serveret m/ rucola salat, parmesan ost i flager og citron olie
  • Soltørrede tomater
  • Basilikum pesto
  • Tomat pesto
  • Løg i balsamico
  • Oliven
  • Artiskokker

HOVEDRET

  • Lasagna bolognese
  • Vitello al Timo – rosastegt kalveculotte med rosmarin kartofler og Timiansovs
  • Insalata caprese – tomatsalat med mozzarella og frisk basilikum
  • Insalata verde - Grøn Salat med olie-eddike dressing

    Det hele serveres med stenbagt Ciabattabrød, crostini, grissini og Ciaspole - små pizzastykker

DESSERT

  • Italiensk is
  • Frisk frugt
  • Cantuccini - italienske mandelsmåkager – til kaffen
Pris pr. pers. Kr. 325,00
Levering kr. 125,-
 
.: BESTIL :.

 

FORRET
  • Salmone alla Tartara – Laksetartar med rygeost og lime
  • Gamberoni Marco Polo - marinerede kæmperejer med hvidløg, lime, ingefær, let chili og persille
  • Parmaskinke
  • Carpaccio di Bresaola- Lufttørret okseinderlår serveret m/ rucolasalat, parmesan ost i flager og citron olie
  • Bruschetta classica - ristet ciababatta med tomat, hvidløg og baslikum
  • Basilikum pesto
  • Løg i Balsamico
  • Oliven
  • Artiskokker

HOVEDRET

  • Lasagne bolognese
  • Vitello al Timo – rosastegt kalveculotte med rosmarin kartofler og Timiansovs
  • Insalata caprese – tomatsalat med mozzarella og frisk basilikum
  • Insalata verde - Grøn Salat med olie-eddike dressing
  • Pastasalat med diverse grøntsagsblandinger

    Det hele serveres med stenbagt Ciabattabrød, crostini, grissini og Ciaspole - små pizzastykker

DESSERT

  • Torte e Frutta fresca – udvalg af Italienske kager og friskskåret frugt
  • Cantuccini -italienske mandelsmåkager- til kaffen
Pris pr. pers. Kr. 345,00
Levering kr. 125,-
 
.: BESTIL :.

 

FORRET
  • Salmone alla Tartara – Laksetartar med rygeost og lime
  • Tirolese- røget skinke
  • Carpaccio di Bresaola- Lufttørret okseinderlår serveret m/ rucolasalat, parmesan ost i flager og citron olie
  • Bruschetta classica - ristet ciababatta brød med tomat, hvidløg og baslikum
  • Basilikum pesto
  • Løg i Balsamico
  • Oliven
  • Artiskokker

HOVEDRET

  • Lasagne bolognese
  • Manzo al vino - Marineret oksecuvette med rosmarinkartofler og rødvin-/ skovsvampesovs
  • Rosmarin skinke med marinerede grillede grøntsager
  • Insalata 4 Stagioni - de 4 årstider salater, 2 slags

    Det hele serveres med stenbagt Ciabattabrød, crostini, grissini og Ciaspole - små pizzastykker

OST & DESSERT

  • Formaggi misti – udvalg af italienske oste med
  • Tropea rød løg/rosinkompot
  • Torte e Frutta fresca – udvalg af Italienske kager og friskskåret frugt
  • Cantuccini -italienske mandelsmåkager- til kaffen
Pris pr. pers. Kr. 360,00
Levering kr. 125,-
 
.: BESTIL :.

Se også:
> FESTMENU
> JULEMENU