|
|
Antipasto sammensætter festmenuer til alle slags fester - kontakt os for forslag.
Se også:
> FESTMENU
> JULEMENU
|
FORRET
- Gamberoni Marco Polo - marinerede kæmperejer med hvidløg, lime, ingefær, let chili og persille
- Parma skinke
- Italiensk salami
- Carpaccio di Bresaola- Lufttørret okseinderlår serveret m/ rucola salat, parmesan ost i flager og citron olie
- Soltørrede tomater
- Basilikum pesto
- Tomat pesto
- Løg i balsamico
- Oliven
- Artiskokker
HOVEDRET
- Lasagna bolognese
- Vitello al Timo – rosastegt kalveculotte med rosmarin kartofler og Timiansovs
- Insalata caprese – tomatsalat med mozzarella og frisk basilikum
- Insalata verde - Grøn Salat med olie-eddike dressing
Det hele serveres med stenbagt Ciabattabrød, crostini, grissini og Ciaspole - små pizzastykker
DESSERT
- Italiensk is
- Frisk frugt
- Cantuccini - italienske mandelsmåkager – til kaffen
|
Pris pr. pers. Kr. 325,00 |
|
Levering kr. 125,- |
|
|
|
|
FORRET
- Salmone alla Tartara – Laksetartar med rygeost og lime
- Gamberoni Marco Polo - marinerede kæmperejer med hvidløg, lime, ingefær, let chili og persille
- Parmaskinke
- Carpaccio di Bresaola- Lufttørret okseinderlår serveret m/ rucolasalat, parmesan ost i flager og citron olie
- Bruschetta classica - ristet ciababatta med tomat, hvidløg og baslikum
- Basilikum pesto
- Løg i Balsamico
- Oliven
- Artiskokker
HOVEDRET
- Lasagne bolognese
- Vitello al Timo – rosastegt kalveculotte med rosmarin kartofler og Timiansovs
- Insalata caprese – tomatsalat med mozzarella og frisk basilikum
- Insalata verde - Grøn Salat med olie-eddike dressing
- Pastasalat med diverse grøntsagsblandinger
Det hele serveres med stenbagt Ciabattabrød, crostini, grissini og Ciaspole - små pizzastykker
DESSERT
- Torte e Frutta fresca – udvalg af Italienske kager og friskskåret frugt
- Cantuccini -italienske mandelsmåkager- til kaffen
|
Pris pr. pers. Kr. 345,00 |
|
Levering kr. 125,- |
|
|
|
|
FORRET
- Salmone alla Tartara – Laksetartar med rygeost og lime
- Tirolese- røget skinke
- Carpaccio di Bresaola- Lufttørret okseinderlår serveret m/ rucolasalat, parmesan ost i flager og citron olie
- Bruschetta classica - ristet ciababatta brød med tomat, hvidløg og baslikum
- Basilikum pesto
- Løg i Balsamico
- Oliven
- Artiskokker
HOVEDRET
- Lasagne bolognese
- Manzo al vino - Marineret oksecuvette med rosmarinkartofler og rødvin-/ skovsvampesovs
- Rosmarin skinke med marinerede grillede grøntsager
- Insalata 4 Stagioni - de 4 årstider salater, 2 slags
Det hele serveres med stenbagt Ciabattabrød, crostini, grissini og Ciaspole - små pizzastykker
OST & DESSERT
- Formaggi misti – udvalg af italienske oste med
- Tropea rød løg/rosinkompot
- Torte e Frutta fresca – udvalg af Italienske kager og friskskåret frugt
- Cantuccini -italienske mandelsmåkager- til kaffen
|
Pris pr. pers. Kr. 360,00 |
|
Levering kr. 125,- |
|
|
|
Se også:
> FESTMENU
> JULEMENU
|
|