|
|
Antipasto sammensætter festmenuer til alle slags fester - kontakt os for forslag.
FESTMENUER:
Sammensæt din egen festmenu ved at vælge mellem menuerne fra 1 til 15 og fra udvalg af tilkøbsretter.
Se også:
> KONFIRMATIONSMENU
> JULEMENU
|
|
BUFFET
- Lasagne bolognese
- Pasta calda – Dagens varme pastaret
- Pastasalat med diverse grøntsagsblanding
- Insalata 4 Stagioni - de 4 årstider salater, 2 slags
- Bruschetta classica - ristet ciababatta med tomat, hvidløg og baslikum
Det hele serveres med stenbagt Ciabatta brød, crostini, grissini Samt 2 slags pesto
DESSERT
Tiramisu’ – mokkadessert |
Pris pr. pers. Kr. 225,00 |
|
|
|
|
|
|
FORRET
- Salmone alla Tartara – Laksetartar med rygeost og lime
- Parma skinke
- Italiensk salami
- Carpaccio di Bresaola- Lufttørret okseinderlår serveret m/ rucola salat, parmesan ost i flager og citron olie
- Soltørrede tomater
- Basilikum pesto
- Tomat pesto
- Løg i balsamico
- Oliven
- Artiskokker
HOVEDRET
- Lasagne bolognese
- Vitello al Timo – rosastegt kalveculotte med rosmarinkartofler og Timiansovs
- Insalata caprese – tomatsalat med mozzarella og frisk basilikum
- Insalata verde - Grøn Salat med olie/eddike dressing
Det hele serveres med stenbagt Ciabattabrød, crostini, grissini
DESSERT
Tiramisu’ – italiensk mokkadessert
Cantuccini – mandelsmåkager – til kaffen |
Pris pr. pers. Kr. 305,00 |
|
|
|
|
|
|
FORRET
- Salmone alla Tartara – Laksetartar med rygeost og lime
- Parma skinke
- Italiensk salami
- Carpaccio di Bresaola- Lufttørret okseinderlår serveret m/ rucolasalat, parmesan ost i flager og citron olie
- Soltørrede tomater
- Basilikum pesto
- Tomat pesto
- Tropea rød løg i rødvinseddike
- Oliven
- Artiskokker
HOVEDRET
- Rosmarin skinke med grillede grøntsager
- Manzo al vino - Marineret oksecuvette med rosmarinkartofler og rødvin-/ skovsvampesovs
- Insalata caprese – tomatsalat med mozzarella og frisk basilikum
- Insalata verde - Grøn Salat med olie/eddikedressing
Det hele serveres med stenbagt Ciabattabrød, crostini, grissini
OST & DESSERT
- Italiensk is
- Cantuccini - italienske mandelsmåkager – til kaffen
|
Pris pr. pers. Kr. 315,00 |
|
|
|
|
|
|
FORRET
- Gamberoni Marco Polo - marinerede kæmperejer med hvidløg, lime, ingefær, let chili og persille
- Salmone alla Tartara – Laksetartar med rygeost og lime
- Parma skinke
- Basilikum pesto
- Tomat pesto
- Oliven Artiskokker
HOVEDRET
- Lasagne bolognese
- Pollo cacciatora - Kyllingebryst i hvidvins- og rosmarinsovs, hertil stuvede skovsvampe med persille og hvidløg
- Fesa Marinata - marineret oksekød m/ vinaigrette af olivenolie og krydderurter
- Italiensk kartoffelsalat
- Insalata caprese – tomatsalat med mozzarella og frisk basilikum
- Insalata verde - Grøn Salat med olie/eddikedressing
Det hele serveres med stenbagt Ciabattabrød, crostini, grissini
OST & DESSERT
- Formaggi misti – udvalg af italienske oste med Tropea rødløg/rosinkompot
- Torte e Frutta fresca – udvalg af Italienske kager og friskskåret frugt
- Cantuccini -italienske mandelsmåkager- til kaffen
|
Pris pr. pers. Kr. 335,00 |
|
|
|
|
|
|
FORRET
- Gamberoni Marco Polo - marinerede kæmperejer med hvidløg, lime, ingefær, let chili og persille
- Carpaccio di Bresaola- Lufttørret okseinderlår serveret m/ rucola salat, parmesan ost i flager og citron olie
- Tirolese - røget skinke fra Tyrol
- Bruschetta classica - ristet ciababatta med tomat, hvidløg og baslikum
- Marinerede grillede grøntsager
- Basilikum pesto
- Løg i balsamico
- Oliven
- Artiskokker
HOVEDRET
- Vitello Tonnato – kalvekød i tynde skiver serveret med tun- og kaperscreme
- Tortellini Mamma Rosa - pasta med kødfyld serveret med ost-, flødetomatsovs og salvie
- Agnello alla Umbra - Lammeragout i tomatsovs, krydderurter og oliven
- Italiensk kartoffelsalat med Tropea rødløg og persille
- Insalata 4 Stagioni - de 4 årstider salater, 2 slags
Det hele serveres med stenbagt Ciabattabrød, crostini, grissini
OST & DESSERT
- Formaggi misti – udvalg af italienske oste med
- Tropea rød løg/rosiner kompot
- Torte e Frutta fresca – udvalg af Italienske kager og friskskåret frugt
- Cantuccini -italienske mandelsmåkager- til kaffen
|
Pris pr. pers. Kr. 345,00 |
|
|
|
|
|
> KONFIRMATIONSMENU
> JULEMENU
|
|