Antipasto sammensætter festmenuer til alle slags fester - kontakt os for forslag.

FESTMENUER:
Sammensæt din egen festmenu ved at vælge mellem menuerne fra 1 til 15 og fra udvalg af tilkøbsretter.

Se også:
> KONFIRMATIONSMENU
> JULEMENU


BUFFET
  • Lasagne bolognese
  • Pasta calda – Dagens varme pastaret
  • Pastasalat med diverse grøntsagsblanding
  • Insalata 4 Stagioni - de 4 årstider salater, 2 slags
  • Bruschetta classica - ristet ciababatta med tomat, hvidløg og baslikum

Det hele serveres med stenbagt Ciabatta brød, crostini, grissini Samt 2 slags pesto

DESSERT
Tiramisu’ – mokkadessert

Pris pr. pers. Kr. 225,00
 
 
.: BESTIL :.

 

FORRET
  • Salmone alla Tartara – Laksetartar med rygeost og lime
  • Parma skinke
  • Italiensk salami
  • Carpaccio di Bresaola- Lufttørret okseinderlår serveret m/ rucola salat, parmesan ost i flager og citron olie
  • Soltørrede tomater
  • Basilikum pesto
  • Tomat pesto
  • Løg i balsamico
  • Oliven
  • Artiskokker

HOVEDRET

  • Lasagne bolognese
  • Vitello al Timo – rosastegt kalveculotte med rosmarinkartofler og Timiansovs
  • Insalata caprese – tomatsalat med mozzarella og frisk basilikum
  • Insalata verde - Grøn Salat med olie/eddike dressing

    Det hele serveres med stenbagt Ciabattabrød, crostini, grissini

DESSERT
Tiramisu’ – italiensk mokkadessert
Cantuccini – mandelsmåkager – til kaffen

Pris pr. pers. Kr. 305,00
 
 
.: BESTIL :.

 

FORRET
  • Salmone alla Tartara – Laksetartar med rygeost og lime
  • Parma skinke
  • Italiensk salami
  • Carpaccio di Bresaola- Lufttørret okseinderlår serveret m/ rucolasalat, parmesan ost i flager og citron olie
  • Soltørrede tomater
  • Basilikum pesto
  • Tomat pesto
  • Tropea rød løg i rødvinseddike
  • Oliven
  • Artiskokker

HOVEDRET

  • Rosmarin skinke med grillede grøntsager
  • Manzo al vino - Marineret oksecuvette med rosmarinkartofler og rødvin-/ skovsvampesovs
  • Insalata caprese – tomatsalat med mozzarella og frisk basilikum
  • Insalata verde - Grøn Salat med olie/eddikedressing

    Det hele serveres med stenbagt Ciabattabrød, crostini, grissini

OST & DESSERT

  • Italiensk is
  • Cantuccini - italienske mandelsmåkager – til kaffen
Pris pr. pers. Kr. 315,00
 
 
.: BESTIL :.

 

FORRET
  • Gamberoni Marco Polo - marinerede kæmperejer med hvidløg, lime, ingefær, let chili og persille
  • Salmone alla Tartara – Laksetartar med rygeost og lime
  • Parma skinke
  • Basilikum pesto
  • Tomat pesto
  • Oliven Artiskokker

HOVEDRET

  • Lasagne bolognese
  • Pollo cacciatora - Kyllingebryst i hvidvins- og rosmarinsovs, hertil stuvede skovsvampe med persille og hvidløg
  • Fesa Marinata - marineret oksekød m/ vinaigrette af olivenolie og krydderurter
  • Italiensk kartoffelsalat
  • Insalata caprese – tomatsalat med mozzarella og frisk basilikum
  • Insalata verde - Grøn Salat med olie/eddikedressing

    Det hele serveres med stenbagt Ciabattabrød, crostini, grissini

OST & DESSERT

  • Formaggi misti – udvalg af italienske oste med Tropea rødløg/rosinkompot
  • Torte e Frutta fresca – udvalg af Italienske kager og friskskåret frugt
  • Cantuccini -italienske mandelsmåkager- til kaffen
Pris pr. pers. Kr. 335,00
 
 
.: BESTIL :.

 

FORRET
  • Gamberoni Marco Polo - marinerede kæmperejer med hvidløg, lime, ingefær, let chili og persille
  • Carpaccio di Bresaola- Lufttørret okseinderlår serveret m/ rucola salat, parmesan ost i flager og citron olie
  • Tirolese - røget skinke fra Tyrol
  • Bruschetta classica - ristet ciababatta med tomat, hvidløg og baslikum
  • Marinerede grillede grøntsager
  • Basilikum pesto
  • Løg i balsamico
  • Oliven
  • Artiskokker

HOVEDRET

  • Vitello Tonnato – kalvekød i tynde skiver serveret med tun- og kaperscreme
  • Tortellini Mamma Rosa - pasta med kødfyld serveret med ost-, flødetomatsovs og salvie
  • Agnello alla Umbra - Lammeragout i tomatsovs, krydderurter og oliven
  • Italiensk kartoffelsalat med Tropea rødløg og persille
  • Insalata 4 Stagioni - de 4 årstider salater, 2 slags

    Det hele serveres med stenbagt Ciabattabrød, crostini, grissini

OST & DESSERT

  • Formaggi misti – udvalg af italienske oste med
  • Tropea rød løg/rosiner kompot
  • Torte e Frutta fresca – udvalg af Italienske kager og friskskåret frugt
  • Cantuccini -italienske mandelsmåkager- til kaffen
Pris pr. pers. Kr. 345,00
 
 
.: BESTIL :.

> KONFIRMATIONSMENU
> JULEMENU